Adam Małysz parkuje RS w ścianę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lashlo
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1455

Big,

Komentarz

Zamieszczone przez Big
      Aha jeszcze baaardzo podatny na manipulacje To nie Małysz robi hałas koło siebie tylko ... media robia hałas wokól Małysza. Czujesz róznicę ???
      Nikt go na siłę nie wsadził do tego auta, rozumiem że ma jakieś umowy ze sponsorami i to było przyczyną wizyty na bułgarskiej ale mógł pokazać że ma jaj i poprowadził auto. Może bym zmienił zdanie na jego temat, a tak się tylko utwierdziłem że jest laczkiem

Zamieszczone przez Big
      Jak płytkim trzeba być aby wyrażac takie opinie ??!!! Chłopie ile ty masz lat - widzę ż fizycznie 24 ale twoje zachowanie wskazuje na góra 6 - mamo to jest głupie bo mi się nie podoba. To że cos sie tobie nie podoba nie oznacza, że jest głupie. Bo może jesteś 1 na 100 osób które tak uwazają
      Takie jest moje zdanie na temat tego sportu, widzisz coś w tym złego?

Zamieszczone przez Big
      Nie oceniaj wszystkim według siebie jestem kibicem skoków narciarskich od 1990 r. i jakos nie zauwazyłem aby np. na lenich konkurasach, pomimo nieobecności Adama, frekwencja była mniejsza. Pozatym co taki laik jak ty moze wiedziec o frekwencji w skokach narciarskich no i niby kiedy sie tego dowiedziałes skoro ... sezon zimowy się jeszcze nie zaczął.
      I chwała Ci za to że mieścisz się w w tych 10%, poczekajmy jeszcze rok i ocenimy czy zainteresowanie skokami nie spadnie
      To tak samo jak z piłką nożna, są wyniki są kibice, niema wyników - pikniki szukają innych ulubieńców. Dla mnie dno :!:

Komentarz

• dudek_t
        L&K
        • 2008
        • 1421

kross12, o kur... :shock: aż strach pomyśleć że mogę mieć takiego sąsiada :|

Komentarz

• krzynol
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 10961
          • Superb II combi (3T5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez kross12
          poczekajmy jeszcze rok i ocenimy czy zainteresowanie skokami nie spadnie
          z tym się zgodzę, z resztą nie bardzo
          facet może wieśniakowy jest, ale to co osiągnął to jest coś i niech sobie robi teraz co chce
          ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
          ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
          poprzednie modele:
          ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
          ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
          O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003

Komentarz

Zamieszczone przez dudek_t
            kross12, o kur... aż strach pomyśleć że mogę mieć takiego sąsiada
            Jak można mieć sąsiada który nie lubi małysza, naprawdę straszne :lol:
            Gorzej niż mieszkasz obok Josefa Fritzla :lol:

Przeczytaj to co napisałeś :szeroki_usmiech

Komentarz

• Big
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 6389

Jak można mieć sąsiada który nie lubi małysza, naprawdę straszne
              Kolego problem w tym, że ty .... nikogo nie lubisz :shock:
              W innym temacie z pogardą wypowiadasz się o policji , tu o człowieku, który jest IKONĄ polskiego sportu. To naprawdę jest smutne
              P.S
              A za co ty tego Małysza tak nie lubisz ? bo za chorobę tego nie rozumiem. Za to, że jest skromnym człowiekiem? Za to że dzięki swojej piekielnie ciężkiej prawcy odniósł sukces w życiu? Za to, że dzięki tej pracy zarobił furę kasy? Za to, że zdobywał dla Polski medale i tytuły ?? No na Boga za co ?! czy ten człowiek zrobił ci cokolwiek złego ?
              A może za to, że ośmielił się odejść od skakania i zająć czymś innym co do tej pory było jego hobby, ale ze względu na inne hobby (czyt. skoki) musiło odejśc w cień? Przecież ten człowiek ma prawo do hobby tak samo jak ty!!
              Jane Ahonen startował (bez większych sukcesów) w zawodach tractor pulling i jakoś podczas jego kariery skoczka narciarskiego nikt mu w Finlandii tego nie wyponimał
              Sven Hanavald po zakończeniu kariery skoczka przerzucił sie na ... wyścigi samochodowe i w Niemczech nikt mu tego nie wypomina. Tylko polacy muszą być o wszystko i wszystkich zazdrośni.
              Ehh paskudny tem Małusz no nie, jemu się w zyciu powioodło i ma lepiej niz ty. No to trzeba go nielubić, bo jak to tak że on ma więcej niż ty. A Kubica jeszcze gorszy bo skonczł tylko podstawówkę, a jest kierowcą F1i zarabia furę kasy. Trzeba by z nimi zrobić porządek bo jak to tak żeby oni mieli lepiej niz ty. Ehhhh, szkoda gadać
              Czarny Elegance

Komentarz

• misiek^wro
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 8321

kross12, trzeba sie bylo troche interesowac, ja widzialem jak Malysz w TVN Turbo ujezdzal Porschawke i nawet nawet mu to szlo i jak na "laczka" to podejrzewam pare razy by Cie czasowo objechal, jakbys zasiadl za to autko.
                Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

Zamieszczone przez Big
                  W innym temacie z pogardą wypowiadasz się o policji
                  Zgłaszałeś coś kiedyś na Policje?
                  Mi sąsiad przywalił z zderzak, po czym wypierał się więc pojechałem na komisariat to zgłosić i co usłyszałem? Lepiej to olać bo oni i tak umorzą jak nie widziałem tego, to nic że na aucie mam niebieski lakier (dokładnie taki kolor jak jego auto), to nic że widziałem jak jego dziewczyna próbowała zaparkować a po 5 minutach przez uchylone okno usłyszałem puknięcie...Nie no trzeba być Colombo żeby dojść do tego kto to zrobił... Sorry ale dziecko autystyczne lepiej kojarzy fakty.
                  Poza tym powtórzę to jeszcze raz, spędziłem cały dzień na komisariacie i widziałem jak się tam pracuje. W normalnej firmie popracowałbyś tak jak oni jeden dzień.
                  Znam przypadki że ludzie wykręcili z naprawdę mocnych paragrafów ściemą na poczekaniu, no ale ja się czepiam
                  A i żeby było jasne, moje zdanie na temat policji to głupia idea CHWDP czy JP....

Zamieszczone przez Big
                  Za to, że jest skromnym człowiekiem?
                  No właśnie kiedyś mi się wydawało że jest skromny, ale on taki nie jest, on jest nieśmiały Jakby był skromny to nie robiłby takich szopek, bo na pewno go stać żeby z własnej kieszeni sfinansować swój start w darze

Tworzysz mit że nikogo nie lubię, po prostu mam swoje zdanie i swoich idoli do których jak już wiesz nie zalicza się Małysz

I jeszcze jedno, proszę mi nie wrzucać że jestem zazdrosną pizdą życiową, która do niczego nie doszła

Komentarz

• daneczek76
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 3642
                    • Toyota

panowie niektóre wypowiedzi przypominają mi modlitwę Polaka z dnia świra czyli : Panie boże dopierdol sąsiadowi bo ma lepiej niż ja.
                    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                    [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Normalnie BETON :szeroki_usmiech

Komentarz

• Big
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 6389

Jakby był skromny to nie robiłby takich szopek, bo na pewno go stać żeby z własnej kieszeni sfinansować swój start w darze
                        A tu cie boli A jakie szopki robi Małysz bo nie rozumiem ?? szopki to robia nasi kopacze od nożnej ktorch gęby cały czas widze w TV. Małysza jakoś nie widac w TV. Cóż ci to przeszkadza, że sponsor przyszedł do Małysza i powiedzial, że da mu auto z ekipą i zasponsoruje start w Dakarze ??? W czym widzisz problem ?? Dlaczego ma finansowac to z własnej kasy jak może mu to zasponsorować jego sponsor?? czy wiesz, że Małysz nie dostanie grosza za to, że jedzie w Dakarze ??!!
                        Przecież jedynym sportowcem który finansuje sam siebie jest .... Michał Sołowow i chyba doskonale wiesz dlaczego A skoro Małysz ma sponsora to nijak nie umniejsza jego dokonań jako sportowca. Jakoś Isinbajewa czy Kubica lub Morgenstern też maja sponsorów i nikt z tego problemu nie robi wiec naprawdę nie wiem o co ci chodzi ???
                        Czarny Elegance

Komentarz

• dudek_t
                          L&K
                          • 2008
                          • 1421

kross12, a Ty widzisz co Ty piszesz? i to w wieku 24 lat?? :shock:

Komentarz

• blackrs
                            RS
                            • 2008
                            • 4826
                            • Superb II combi (3T5)
                            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

tu nie chodzi o to ze ty nie możesz miec własnego zdania. ależ możesz tylko używanie określeń "cieć" "laczek" świadczy o twojej kulturze braku szacunku do innych osób którzy nic tobie złego nie zorbili. widocznie ostro za mlodu dostawaleś w dupe od kolegow i chyba tak na ciebie nazywali skoro teraz takimi slowami określasz inne osoby. o braku szacunku do policji nie wspomne...
                            mysle koledzy że nie ma co sie zniżać do poziomu kolegki kross12 a raczej braku jakiegokolwiek poziomu rozmowy i nie ma co się dawać w ciagać w te jego gadki. juz tak ma i raczej go nie sprowadzimy an normalny tok myslenia i rozmowy. on ma swoj mały świat w którym jest mu dobrze ... żal tylko że ludzie w takim wieku tak zaczynaja myśleć. ja choć nie wiele starszy mam zupełnie inny pogląd na świat.

ps. proponuje założyć oddzielny wątek " Świat według Kross12" ciekawe czego jeszcze ciekawego byśmy sie dowiedzieli
                            BYŁA o1 rs
                            BYŁA o2 1.6
                            JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• radekgw
                              L&K
                              • 2010
                              • 1182

kross, uwierz mi ze gdyby nie policja to w tym panstwie bylby konkretny rozpi*****, tez jeszcze pare lat temu bylem co do nich negatywnie nastawiony, ale coz to sa tylko ludzie, lecz w ciagu ostatniego roku mialem tyle sytuacji ze gdyby nie ich natychmiastowa pomoc, to byloby bardzo ciezko. Z tego co widze to jestes z Poznania, moze troche za duzo Peji sluchasz co ? dlatego tak anty jestes co do nie ktorych. :roll:
                              Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• blackrs
                                RS
                                • 2008
                                • 4826
                                • Superb II combi (3T5)

to jest wlasnie ten typ co na podstawie ejdnej sytuacji wyrabia sobie opinie na temat ogółu. bo jak mu raz nie pomoblu to juz cała policja jest bu i fe... jak małe dziecko
                                BYŁA o1 rs
                                BYŁA o2 1.6

Komentarz

Zamieszczone przez Big
                                  Jakoś Isinbajewa czy Kubica lub Morgenstern też maja sponsorów i nikt z tego problemu nie robi
                                  Kiepskie porównanie, ja nie neguje tego że małysz jak skakał to miał sponsorów

Zamieszczone przez blackrs
                                  nie sprowadzimy an normalny tok myslenia i rozmowy
                                  Byłbym daleki od wniosków że Twój tok myślenia jest normalny, nazwałbym go społeczniacki.

widocznie ostro za mlodu dostawaleś w dupe od kolegow i chyba tak na ciebie nazywali skoro teraz takimi slowami określasz inne osoby
                                  Psycholog amator? :szeroki_usmiech Jeśli tak to zła diagnoza

braku szacunku do policji nie wspomne...
                                  Jestem ciekaw czy za młodu się tak afiszowałeś swoją uczuciami do policji

A teraz pomaluj sobie twarz, weź flagę do ręki i zasiądź przez TV w koszulce z orzełkiem, bo zdaje się że leci koszykówka

[ Dodano: Pon 05 Wrz, 11 16:39 ]
                                  Zamieszczone przez radekgw
                                  moze troche za duzo Peji sluchasz co ? dlatego tak anty jestes co do nie ktorych.
                                  wyrosłem z tego :P

Zamieszczone przez radekgw
                                  lecz w ciagu ostatniego roku mialem tyle sytuacji ze gdyby nie ich natychmiastowa pomoc, to byloby bardzo ciezko.
                                  Niestety mi nie było dane doświadczyć ich pomocy, chociaż ostatnio widziałem jak podwozili Hiszpana na dworzec i pchali auto jakiejś kobiecie.

Komentarz

• misiek^wro
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 8321

Jakby był skromny to nie robiłby takich szopek, bo na pewno go stać żeby z własnej kieszeni sfinansować swój start w darze
                                    Szopki to robia jak napisal Big nasi pilkarze, ktorzy po awansie do LM ida na dziwki grupowo ...

Jestem ciekaw czy za młodu się tak afiszowałeś swoją uczuciami do policji
                                    Od malego ja sie afiszowalem. W wieku 11 lat pojechalem na wroclawska akcje znakowania rowerow przez jeden z naszych komisariatow. Pozniej rower mi ukradli, a po tygodniu dzieki tym znaczkom go odzyskalem.

Od malego wysmiewalem gowniarzy co pisza na murach HWDP itd ( wiedzialem ze przyjdzie moment, ze przyjda na komisariat i beda beczec, bo nikt im nie bedzie umial pomoc ). Od malego gardzilem wszystkimi, ktorzy jak widzieli radiowoz to byli cwani i wystawiali faka. Wreszcie, jak mialem pierwsze auto, mialem w nim odswiezacz ze znaczkiem Policji i napisem 997, a od ladnych paru lat mam znaczek drogowki na lusterku ...
                                    Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                                    Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                                    ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• fernando
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 1890

Panowie, dajcie już spokój. kross12, jaki jest i co sobą prezentuje - każdy widzi. Można wejść w profil każdego użytkownika i sobie popatrzeć, kto co napisał na forum. Jak ktoś nie napisał ani jednego konstruktywnego postu na tym forum, tylko ciągle obnosi nadzwyczaj niekulturalnie ze "swoim zdaniem" (czyli wyzywa wszystkich od głupich cieci i laczków, a wszelkie zmiany w autach nazywa wiejskim tuningiem), które ma prawo przecież wyrażać, to jest to dla mnie zwykły troll. Dziękuję, dobranoc...

Komentarz

• Mihau
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 7460
                                        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

To tak samo jak z piłką nożna, są wyniki są kibice, niema wyników - pikniki szukają innych ulubieńców.
                                        Coraz mniej jest tego typu osobników, bo kibicami to bym ich nie nazwał Ja mam w czy moja ulubiona drużyna wygrywa czy nie i tak zawsze będę jej kibicował.

A co do Małysza. Była Małyszo-mania, bo wreszcie Polska pokazywała się z najlepszej strony i znaczyła coś na arenie międzynarodowej i tyle, w każdym kraju pewnie są takie fazy.
                                        O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• daneczek76
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 3642
                                          • Toyota

ja myślę i mam nadzieje że kolegę kross12, życie zweryfikuje i zmądrzeje albo wyrośnie z tego.
                                          Pozdrawiam
                                          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• blind_walker
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 4533
                                            • Octavia I combi (1U5)
                                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Sorry ale dziecko autystyczne lepiej kojarzy fakty.
                                            Ich w to nie mieszaj...

Jeśli masz problemy z Policją to złóż zażalenie i napisz prośbę o ponowne rozpatrzenie sprawy. Może zbyt pyskato wsiadłeś na dyżurnego i Cię po prostu olał. Wcale bym się nie dziwił patrząc, co wypisujesz...
                                            mkII 20VT (600h worked)
                                            Roooooomster

Komentarz

• blackrs
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 4826
                                              • Superb II combi (3T5)

mi się już nie chce nawet ci odpisywać bo an wszystko masz swoją głupią odpowiedź. powiem ci jedno jak by mi 10 osób mówiło że coś ze mną i moim myśleniem nie tak to chociaż bym sie zastanowił nad tym i przeprosił za to że przez moją osobę zrobiło się dośc nieciekawie w temacie. a ty co robisz... brniesz sam dalej w to gówno i robisz z siebie jeszcze wiekszego głupka w oczach innych. tyle ode mnie w tym temacie .
                                              pozdrawiam
                                              BYŁA o1 rs
                                              BYŁA o2 1.6

Komentarz

• pascal
                                                Rider
                                                • 2009
                                                • 510
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

moje zdanie na temat policji to głupia idea CHWDP
                                                czyli Chcę Wstąpić Do Policji ??

a tak na poważnie w niektórych kwestiach nie sposób nie zgodzić się z kross12, - pozostaje tylko sposób artykułowania swoich przekonań

Komentarz

pascal, a to fakt że mój język nie zawsze jest odpowiedni

A co do policji to tajniaki maja fajnie, rozbijają się po dzielni i zawijają szczurków z torbami...Zero stresu, nikt na łapy nie patrzy, jeszcze jakby lepiej płacili to bym się zastanowił nad taka pracą :P

[ Dodano: Wto 06 Wrz, 11 15:00 ]
                                                  blackrs, nie znasz powiedzenia "Płynąć tylko pod prąd bo z nurtem płyną śmieci" :?:
                                                  Coś w tym chyba jest :idea:

Komentarz

• dwaoka
                                                    Elegance
                                                    • 2010
                                                    • 927

czy jest możliwość zablokowania wyświetlania wiadomości użytkowników? przydałaby się taki KILL FILE, albo jakaś czarna lista, w którą można sobie wrzucić kogo się chce... :roll:
                                                    bkc+dsg

Komentarz

Pracuję...